Sam Feldt organiseert CO2-neutrale fundraiser party tijdens ADE

31-07-2019 (11:07) - Muziek

DJ en producer Sam Feldt organiseert dit jaar een bijzondere, klimaatneutrale benefietavond tijdens Het Amsterdam Dance Event (ADE).  
 
De ‘Heartfeldt Neon Jungle’ vindt plaats op zaterdag 19 oktober in de tijdelijke club temp. Amsterdam en zal de eerste CO2-neutrale fundraiser-party tijdens ADE ooit worden. De opbrengst van het feest gaat naar Sam Feldts eigen Heartfeldt Foundation. Deze non-profit organisatie informeert en inspireert die mensen om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. 

Re-Use & Re-Cycle

Het evenement streeft ernaar om volledig CO2 neutraal te zijn. De CO2-voetafdruk van de artiesten, leveranciers en bezoekers zal gecompenseerd worden met het geld dat wordt ingezameld. Daarnaast is single-use plastic niet toegestaan en wordt er met een decorbedrijf gewerkt dat de elementen daarna gaat gebruiken voor Re-Use en Re-Cycle. 
 
In plaats van een ticket te kopen, doneren fans aan de Heartfeldt Foundation. Deze donatie geeft hen toegang tot het event. Houd Heartfeldt.me en het Facebook-evenement goed in de gaten, want daar zullen nog meer duurzaamheidsinitiatieven gedeeld worden, waarbij fans worden aangespoord deel te nemen in ruil voor verschillende beloningen. Fans kunnen zich vanaf nu registreren via Heartfeldt.me. 

Grootse plannen

Naast onder andere de beach clean-ups die de Heartfeldt Foundation al organiseerde in Miami en Ibiza, heeft de organisatie nog veel meer grootse plannen om een positieve verandering op gang te brengen.