Aan de slag met je eigen story in woord en beeld

08-11-2019 (10:25) - Opleidingen

Storytelling is onmisbaar voor succesvolle content marketing. Het maakt je communicatieactiviteiten vele malen effectiever. Met een goed verhaal kun je je onderscheiden. Een goed verhaal blijft je bij. Maar wat is nu een goed verhaal? En welke (online) media zet je daarvoor in?
 
Tijdens de training Storytelling bij Beeckestijn Business School ga je aan de slag met je eigen ‘story’ in woord en beeld. Je werkt met verhaallijnen, korte teksten en maakt impressies. Je leert welke verhaalelementen je nodig hebt en welke technieken er zijn voor een compleet, inspirerend en krachtig verhaal voor je eigen organisatie.
 

* Gebruik technieken, beeld en verhaalelementen om een verhaal te maken
* Laat je ‘story’ aan sluiten op de verschillende fases van de customer journey
* Plaats storytelling binnen de bestaande content strategie en communicatieaanpak

 

Voor wie is de training Storytelling bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt (of wil gaan houden) met storytelling en een krachtig verhaal wil overbrengen over zijn of haar organisatie.
 

Praktische informatie

College: 1 dag
Tijden: 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 27 november in Utrecht.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Storytelling »
Advies over opleidingen & trainingen
 
Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoorden al je vragen en geven advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen