Aan de slag met succesvolle online marketingactiviteiten

12-06-2019 (08:53) - Opleidingen

De impact van de digitalisering op het marketingvakgebied is groot. Door belangrijke trends en ontwikkelingen, veranderende business- en verdienmodellen en het veranderende consumentengedrag is het belangrijk om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. In de Masterclass Digital & Online Marketing leer je succesvolle online marketingactiviteiten te ontwikkelen die bijdragen aan het behalen van je marketingdoelstellingen.
 

Je leert in één week

  • De nieuwste digital & online marketing trends
  • Een social media strategie voor jouw organisatie te formuleren
  • De rol van content en contentmarketing te leren kennen
  • Tooling in te zetten om je conversie te verhogen
 

Onderwerpen tijdens de Masterclass Digital & Online Marketing

  • De digitale marketingtrends en strategie 
  • Social media & communities 
  • Content strategie & management  
  • Online en mobile advertising, mediaplanning en affiliates  
  • Search engine marketing en web analytics  
  • Online persuasion, usability en conversie   


Voor wie is de masterclass bedoeld?

Deze Masterclass is bedoeld voor professionals die succesvolle online marketingactiviteiten willen ontwikkelen en implementeren. Tijdens de Summerschool kun je in korte tijd kennis opdoen over digital marketing.
 
Praktische informatie
College: 09:00 - 16:00 uur, incl. lunch
Datum: Start op 8 juli of 26 augustus
Duur: 3 collegedagen + casedag (in 1 week)
Kosten: €2.745,- all in (excl BTW)
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze masterclass iets voor jou is? Lees meer over de Masterclass Digital & Online Marketing »
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen. #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.