Behaal je doelstellingen met een optimale digitale marketingmix

06-05-2020 (13:20) - Opleidingen

Digital en online marketing is een kwestie van doen. Nadenken over je doelstellingen en deze vertalen naar de juiste content, flows en kanalen. Voeg daar de juiste mindset en tooling aan toe en je bent een heel eind op weg.
 
In de vernieuwde post-HBO opleiding Digital & Online Marketing bij Beeckestijn Business School leer je heel praktisch hoe je de belangrijkste online kanalen zo inzet dat ze elkaar versterken en jij je doelstellingen behaald.
 
> De laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van digital marketing
> Zet de digitale marketingmix optimaal in om je marketingdoelen te behalen
> Ontwikkel je eigen digital & online marketing plan, direct geschikt voor implementatie.
 

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De opleiding Digital & Online Marketing is bedoeld voor professionals die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van online marketing. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? Lees meer over de opleiding Digital & Online Marketing >>
 

Praktische informatie

Vanwege het coronavirus worden de opleidingen voorlopig via een live-stream gegeven. Binnen alle opleidingen faciliteren we voldoende ruimte voor oefeningen, interactie en discussie.
 
Duur: 12 dagdelen
Tijden: avond of dag
Kosten: €4.140, - all in (excl BTW)
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Of heb je vragen m.b.t. het online verzorgen van de opleiding? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen