Ga aan de slag met LinkedIn advertenties

27-01-2021 (11:28) - Opleidingen

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk in Nederland. Naast het opzetten van een company page en het creëren van communities kun je ook adverteren op LinkedIn. In deze training (op 9 februari) leer je hoe je de advertentiemogelijkheden binnen LinkedIn zo kunt inzetten dat je jouw doelstellingen bereikt. Je leert niet alleen campagnes opzetten maar ook evalueren en optimaliseren voor het beste resultaat!
 
Deze training is voor iedereen die meer resultaat wil behalen met LinkedIn adverteren of zich wil ontwikkelen tot Social Media specialist.
 
> Ontdek de mogelijkheden om op LinkedIn te adverteren
> Leer een LinkedIn campagne op te zetten binnen Campagnemanager
> Meet en optimaliseer de ROI van je LinkedIn campagnes
 

Combinatie van e-learning & klassikale training

Deze blended training heeft als doel om jou in een kort tijdsbestek alle ins & outs van Linkedin adverteren te leren door een combinatie van e-learning & een klassikale training. Je doorloopt in je eigen tijd 2 e-learning modules. Na afronding van de modules neem je deel aan de klassikale trainingsdag (3 uur) via online classroom.
 
Nieuwsgierig? Lees meer over de training LinkedIn Advertising »
 
Praktische informatie
Duur: e-learning + halve dag
Startdatum: startgarantie op 9 februari
Kosten: €395, - all in (excl BTW)
Locatie: Online Classroom
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij [Link 2 =] Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.