Ga aan de slag met LinkedInadvertenties

04-12-2019 (10:21) - Opleidingen

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk in Nederland. Naast het opzetten van een company page en het creëren van communities kun je ook adverteren op LinkedIn. In deze training van Beeckestijn Business School leer je hoe je de advertentiemogelijkheden binnen LinkedIn zo kunt inzetten dat je jouw doelstellingen bereikt. Je leert niet alleen campagnes opzetten maar ook evalueren en optimaliseren voor het beste resultaat!

> Ontdek de mogelijkheden om op LinkedIn te adverteren
> Leer een LinkedIncampagne op te zetten binnen Campagnemanager
>  Meet en optimaliseer de ROI van je LinkedIncampagnes


Voor wie is de training LinkedIn Adverteren bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer resultaat wil behalen met LinkedIn adverteren of zich wil ontwikkelen tot Social Media specialist.
Praktische informatie
College: Halve dag
Tijden: 13.30 - 17.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 11 december in Amsterdam (startgarantie).
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training LinkedIn Adverteren»
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen