Ga aan de slag met online personalisatie

25-11-2020 (13:59) - Opleidingen

Online personalisatie is hot. Uit onderzoek van Smart Insights blijkt dat 48% van de bezoekers langer op een website blijft als ze een persoonlijke ervaring krijgen, en 74% van de bezoekers raakt gefrustreerd als ze content te zien krijgen die niet relevant voor ze is. Eén homepage en één website voor iedereen kan niet meer. Maar hoe begin je met personalisatie, hoe pak je het aan? Leer tijdens de training bij Beeckestijn Business School in één dag hoe je met online personalisatie je conversie doelstellingen kan verhogen.
 
Online personalisatie wordt steeds toegankelijker voor alle bedrijven en is inzetbaar voor zowel e-commerce als content gedreven websites. Je leert hoe je op basis van data en klantinzichten relevante dialogen kunt maken waarmee je de beleving van de bezoeker optimaliseert en daarmee de conversie verhoogt en het succes van je website vergroot. Stap nu in en ga er zelf actief aan de slag. Online personalisatie is een effectieve manier om relevant te blijven en om je als bedrijf onmisbaar te maken.
 

Implementeer personalisatie binnen jouw organisatie

Deze training is interessant voor iedereen die die zich bezighoudt – of wilt gaan bezighouden - met online personalisatie. Tijdens de training leer je:
> De doelstellingen die je met online personalisatie kunt bereiken
> De verschillende vormen van online personalisatie in de klantreis
> Bezoekers herkennen en profielen opbouwen voor segmentatie en personalisatie
> Beter inspelen op de wensen en behoeften van segmenten en individuele bezoekers
> Hoe je aan de hand van personalisatie hypothesekaarten tot nieuwe dialogen komt
> Hoe je impact kunt maken met je boodschap: juiste copy, design en structuur
 
Benieuwd naar het complete programma van de training? Lees meer over de training Online Personalisatie»
 

Geef je kennis een boost

Datum: 8 december
Studiebelasting: 1 dag
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Locatie: Amsterdam, Eindhoven, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of thuis via de Online classroom
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.