Haal betere resultaten uit je website en online campagnes

04-03-2020 (14:45) - Opleidingen

De training Digital & Webanalytics is erop gericht je praktisch en concreet verder te helpen op het gebied van digital analytics en in het bijzonder Google Analytics. Je leert hoe je met behulp van analyse tools de resultaten van je websites, social media kanalen en online campagnes kunt meten, analyseren en optimaliseren. Met als doel om betere resultaten te halen uit je website en online campagnes.


Je leert:
>  De belangrijkste KPI’s en metrics voor je website en online campagnes vast te stellen
> De resultaten van je onlineactiviteiten te meten, analyseren en optimaliseren
> Rapportages te maken in de belangrijkste tools voor web- en social media analytics, zoals Google Analytics
> De conversie van je website(s) en campagnes te verhogen
> Hoe je testen zoals A/B testen kunt inzetten voor optimalisatie

Je leert de basics van digital- en webanalytics direct toe te passen in de praktijk. Zo kun je direct aan de slag met het verbeteren van je websites en online campagnes!
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? 
Lees meer over de training Digital & Webanalytics >>
 
Praktische informatie
Duur: 4 dagen
Tijden: 09.30 – 16:30
Kosten: €2.645, - all in (excl BTW)
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis.