Haal het maximale uit je campagnes door middel van marketing automation

11-10-2020 (21:31) - Opleidingen

Het online tijdperk en (autonome) verschuivingen in het oriëntatie- en koopgedrag van consumenten leiden tot campagnes die meer rondom individuele mensen plaatsvinden in plaats van campagnes gericht op grote (doel)groepen. Marketing Automation helpt je om op een persoonlijke manier je klanten stap voor stap door de journey te leiden.
 
In de post-HBO opleiding Marketing Automation & Campagne Management van Beeckestijn Business School leer je hoe je het maximale uit je campagnes kunt halen door middel van marketing automation.
 

Ontwikkel je eigen marketing automation & campagne managementplan

De opleiding Marketing Automation & Campagne Management is bedoeld voor professionals die een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van marketing automation en campagne management. Je wil je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in de praktijk.
 
> Specifieke kennis, kunde en know how op het gebied van campagne management
> Marketing automation inrichten en implementeren
> Ontwikkel je eigen marketing automation en campagne management plan
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Marketing Automation & Campagne Management»
 

Til jouw kennis naar een hoger niveau

Datum: 29 oktober (startgarantie)
Locatie: Leusden of Online Classroom
Tijden: 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €4.140, - all in (excl BTW)
Jij kiest: op locatie of online
 
Bij je inschrijving kun je kiezen om je opleiding of training op locatie of via de online classroom te volgen. Daarnaast heb je de vrijheid om tijdens je opleiding per college te kiezen of je naar locatie komt of via online classroom deelneemt.
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.