Leer de belangrijkste persuasion principes

03-03-2021 (12:31) - Opleidingen

Ons online gedrag wordt veelal bepaald door onbewuste processen. Hoe reageert ons brein op verschillende stimuli? En hoe beïnvloed je dit gedrag om jouw marketingdoelen te bereiken? Tijdens de training Online Persuasion van Beeckestijn Business School leer je met de juiste teksten en beelden jouw bezoekers te motiveren. Je leert hoe je bezoekers aanzet tot de gewenste actie. Je krijgt psychologische inzichten die je kunt toepassen in marketing, business development en communicatie. En deze kennis pas je direct toe in de praktijk.
 

Verhoog je conversie door het toepassen van de belangrijkste persuasion principes

Deze training is voor iedereen die de bezoekers van zijn/haar website wil aanzetten tot actie.
 
Leer in 1 dag:
> De trends, tools en ontwikkelingen op het gebied van online persuasion
> De bewuste en vooral de onbewuste psychologische processen die een beslissende rol spelen in het koopgedrag van klanten
> De belangrijkste persuasion principes, modellen en beïnvloedingstechnieken en hoe je deze toepast om de conversie te verhogen
> De 7 principes van Robert Cialdini toe te passen in de praktijk.
 
Benieuwd naar het complete programma? Lees meer over de training Online Persuasion »
 

Geef je kennis een boost

Duur: 1 dag
Datum: 22 maart
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Locatie: Online Classroom
 

Online Classroom

Alle opleidingen en trainingen worden momenteel gegeven via de online classroom. Hierbij volg je live de colleges volgens een vast rooster vanuit huis. Ook als de maatregelen worden versoepeld kun je er voor kiezen om de training te volgen via de Online Classroom.
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.