Leer interessante en waardevolle blogs te schrijven

29-01-2020 (11:26) - Opleidingen

Actuele waardevolle blogs zijn een belangrijk middel om positieve aandacht te krijgen van je doelgroep. Blogs verhogen de uitstraling van deskundigheid en autoriteit van de afzender. Blogs trekken veel bezoekers en verhogen de vindbaarheid van je website. Mensen delen liever blogs dan marketinginformatie. Met blogs is het gemakkelijker om opt-ins te krijgen voor e-mailings. De voordelen zijn alom bekend. Maar hoe schrijf je nou waardevolle interessante blogs? Dat is het thema van deze praktische 1-daagse training bij Beeckestijn Business School.


>Bedenk relevante onderwerpen om over te bloggen
> Schrijf pakkende titels die geopend worden
> Verhoog de vindbaarheid van je website


Voor wie is de training Blogs schrijven bedoeld?

Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je interessante en waardevolle blogs schrijft.


Praktische informatie

Duur: 1 dag
Tijden: 09.30 – 16.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 13 februari
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Blogs schrijven»
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoorden al je vragen en geven advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen