Leg met SEO de basis voor je strategie

23-04-2019 (12:22) - Opleidingen

De training SEO (search engine optimization) biedt je de laatste kennis en inzichten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. In de training leer je niet alleen hoe je een search engine optimalisatie strategie opzet, maar ook hoe je deze implementeert. Het doel: het realiseren van een betere vindbaarheid van je website door een hogere positie in de organische/ natuurlijke zoekresultaten.
 

Tijdens de training SEO van Beeckestijn Business School leer je niet alleen theorie en de laatste zoekmachine principes, maar past deze kennis ook meteen toe in de praktijk. Zo maak je meteen al een eerste slag in het verbeteren van de vindbaarheid van je website!


Je leert

De laatste trends, ontwikkelingen en technische inzichten op het gebied van zoekmachine optimalisatie;
Hoe je door middel van SEO een hogere positie kunt behalen in de natuurlijke zoekresultaten;
Op basis van (zoekwoord) analyses een SEO strategie te bedenken en uit te voeren;
De tactiek en techniek van SEO: Google algoritmes, ranking factoren, linkbuilding en de ideale inrichting van je website;
Een linkbuilding strategie te formuleren en implementeren;
Op basis van analyses en meetresultaten je SEO strategie en resultaten verbeteren.


Voor wie is de training SEO bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die zoekmachine optimalisatie succesvol willen (gaan) inzetten en een volwaardig gesprekspartner willen worden op het gebied van SEO. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en wilt deze graag direct toepassen in praktijk.
 

Praktische informatie

College: 09:30 - 16:30 uur, incl. lunch
Eerstvolgende startmogelijkheid: 16 mei
Duur: 2 dagen
Kosten: €1.390,- all in (excl BTW)
Locaties: Leusden, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 
Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training SEO »
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.

Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.