Maak data en complexe informatie inzichtelijk

01-04-2020 (18:32) - Opleidingen

Het is een uitdaging om alle data en informatie zo te bundelen en te communiceren, dat het impact heeft. Goed communiceren betekent weten welke valkuilen er zijn en bewuste keuzes maken in elke stap van je proces. In de training Datavisualisatie bij Beeckestijn Business School komen de belangrijkste richtlijnen voor het maken van rapporten, presentaties en dashboards voorbij. Deze richtlijnen en principes zijn tool- en document-onafhankelijk en kun je de rest van je werkende leven toepassen. De opgedane kennis pas je tijdens de training direct toe op je eigen werk.
 
“Een goeie combinatie van theorie en praktijk met een verrassende opbrengst voor je eigen output.” - Arienne de Jonge
 
>Leer de do’s & don’ts van datavisualisatie
>Structureer rapporten, hoofdstukken en paragrafen volgens de Pyramid Principle
>Organiseer visuele elementen in je document
 
Voor wie is deze training bedoeld?
De training is geschikt voor iedereen die rapporten, presentaties en/of dashboards maakt.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Datavisualisatie>>


Praktische informatie

Vanwege het coronavirus worden de trainingen voorlopig via een live-stream gegeven. Binnen alle trainingen faciliteren we voldoende ruimte voor oefeningen, interactie en discussie.
Duur: 1 dag
Tijden: 09.30 – 16:30
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Of heb je vragen m.b.t. het online verzorgen van de training? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke training voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen