MediaCollege vernieuwt cursusaanbod

31-05-2012 (08:38) - Opleidingen

Adobe Touch Apps, Concept Art Design, Wordpress, Mobile Apps Maken… slechts enkele voorbeelden van nieuwe cursussen die vanaf september te volgen zijn bij MediaCollege, het cursusinstituut van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Het compleet vernieuwde aanbod is nu te vinden op www.mediacollege.nl
 
MediaCollege en het Grafisch Lyceum Rotterdam vormen samen het grootste onderwijsinstituut van Nederland  op het gebied van media, design en technologie. Professionals en semiprofessionals kunnen bij MediaCollege terecht voor een groot aanbod aan -cursussen, workshops, masterclasses en opleidingen op het gebied van grafisch ontwerp & DTP, interactieve media & 3D, audiovisuele productie, fotografie en theatertechniek.
 

Naast vertrouwde cursussen als Grafisch Vormgeven, Webdesign, Studiofotografie, 3Ds Max en Theatertechniek Licht & Geluid biedt MediaCollege in het komende cursusjaar ook weer een aantal praktijkgerichte deeltijdopleidingen van 35 weken: Creatief DTP’er, New Media Designer, Web Developer en AV Techniek Camera & Montage. De opleidingen zijn gericht op mensen die zich volledig willen (om-, her-, of bij)scholen, bijvoorbeeld in het kader van re-integratie of reorganisatie. Daarnaast verzorgt MediaCollege veel maatwerktrajecten voor bedrijven. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.