Modern marketing management in het digitale tijdperk

Modern marketing management in het digitale tijdperk

05-08-2020 (10:32) - Opleidingen

Door digitalisering en het toenemende belang van customer experience is het marketingvak erg veranderd. Veel oude theorieën & concepten werken niet meer. Moderne marketeers kijken verder dan alleen communicatie en weten online en offline goed te integreren. Succesvolle marketeers ontwikkelen een visie en marketingaanpak gericht op de gehele customer journey.
 
Met de post-HBO opleiding Marketing Management bij Beeckestijn Business School ontwikkel je een integrale marketingvisie en een plan van aanpak waarmee je zowel marketingperformance als klantbeleving in jouw organisatie naar een hoger niveau brengt. Dit is de eerste marketing opleiding van Nederland waar zowel on- als offline marketing en customer experience management in één opleiding gecombineerd worden.
 

Aan de slag met je eigen actieplan

De post-HBO opleiding Marketing Management is bedoeld voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals die kennis willen ontwikkelen op het gebied van modern marketing management, zoals account- en sales managers, product managers, marketeers, communicatieprofessionals en commercieel verantwoordelijken (met enige jaren werkervaring).
 
Na afronding van de opleiding:
• Ken je de laatste trends en inzichten op het gebied van marketing
• Kun je een marketing strategie ontwikkelen voor jouw organisatie
• Weet je hoe je het merk, customer experience en marketingkanalen kunt inzetten om je doelen te halen
• Weet je hoe je marketing goed organiseert en implementeert in je organisatie
• Heb je een eigen marketingplan geschreven, dat direct geschikt voor implementatie
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Marketing Management»
 

Til jouw kennis naar een hoger niveau

Locatie: Amsterdam, Leusden, Utrecht of Online Classroom
Colleges: 10 colleges van 3 uur
Kosten: €4.140, - all in (excl BTW)
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.