Ontwikkel een data driven strategie voor jouw organisatie

05-02-2020 (15:23) - Opleidingen

De toename van informatie heeft een enorme impuls gegeven aan de mogelijkheden voor analyse van klantgedrag, waardoor betere marketingstrategieën kunnen worden ontwikkeld. Daarnaast verwachten klanten en prospects steeds meer een persoonlijke benadering. Er is dan ook een groeiende behoefte aan professionals die de mogelijkheden benutten om klanten beter te bedienen.

Met de nieuwe post-master opleiding Data Driven Strategie & Organisatie van Beeckestijn Business School zet je de stap om op basis van data en klantinzichten een klantgerichte marketing strategie te ontwikkelen en deze te implementeren in de organisatie.

> De laatste trends en inzichten op het gebied van data driven strategie
> Leer over de mogelijkheden van de verschillende databronnen, modellen en technologie
> Ontwikkel een visie en strategie om meer waarde te halen uit customer data
 

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De post-master opleiding Data Driven Strategie & Organisatie is ontwikkeld voor de professionals en managers in marktonderzoek, marketing, communicatie en marketing analisten. Professionals en managers die het belang van data zien en verder willen doorgroeien op het gebied van data driven.
 

Praktische informatie

Duur: 12 dagdelen
Kosten: €5.160, - all in (excl BTW)
Te volgen vanaf maart 2020
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? Lees meer over de opleiding Data Driven Strategie & Orgnanisatie»
 
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoorden al je vragen en geven advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen