Open dag Grafisch Lyceum Rotterdam 


10-01-2012 (08:53) - Opleidingen

Op zaterdag 28 januari  vindt de jaarlijkse open dag plaats van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Van 9.30 tot 16.00 is iedereen van harte welkom om rond te kijken in de Rotterdamse vakschool waar alles draait om media, design, communicatie en technologie. Naast de hoofdlocatie aan de Heer Bokelweg 255, openen ook de mbo-locatie voor AV- en Podiumtechniek aan de William Boothlaan 16-18 en het VMBO op het Stadhoudersplein 35 de deuren.

Toekomstig grafisch ontwerpers, illustratoren, web- en gamedesigners, fotografen, DTP-ers, mediamanagers, mediatechnologen, redactioneel medewerkers, cameramensen, geluids- en lichttechnici, (digitaal) drukkers, nabewerkers en signmakers: iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van media & design is deze dag welkom op het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Professionals en volwassenen met creatieve ambities die op zoek zijn naar een cursus, opleiding of workshop op een van de vele terreinen van media en communicatie, kunnen terecht bij MediaCollege, de cursusafdeling van het Grafisch Lyceum Rotterdam. MediaCollege heeft een groot aanbod van cursussen, workshop, masterclasses en opleidingen op het gebied van grafisch ontwerp & dtp, interactieve media &3D, audiovisuele productie, fotografie en theatertechniek. MediaCollege is gevestigd aan de Heer Bokelweg 255.
 
Het Grafisch Lyceum Rotterdam en zijn kennisinstituut MediaCollege vormen samen het grootste gespecialiseerde onderwijsinstituut voor de wereld van media, design en technologie in Nederland en ver daarbuiten. Met meer dan 40 verschillende studierichtingen en tal van cursussen en workshops op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign, gaming& animatie, film & video, podium- en evenemententechniek, mediamanagement, mediatechnologie, dtp, printmedia en sign.
 
Kijk op www.glr.nl voor meer informatie.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.