Pak online de aandacht van je lezers

30-10-2019 (17:58) - Opleidingen

Online de aandacht pakken, vasthouden en vervolgens overtuigen lukt pas als je weet hoe mensen kijken, lezen en klikken. In de training Schrijven voor online bij Beeckestijn Business School leer je te focussen op de eerste woorden die iemand ziet en daarop voort te borduren. Je kruipt bijna letterlijk in de huid van je lezer. Een onmisbare training voor iedereen die webteksten, blogs of e-mailings schrijft.


Verbeter de kwaliteit en effectiviteit van je online teksten
Vergroot de vindbaarheid van je online teksten
Verleid je lezers om te reageren


Voor wie is de training Schrijven voor online bedoeld?

Deze training is onmisbaar voor iedereen die webteksten, blogs of e-mailings schrijft.
Praktische informatie
College: 1 dag
Tijden: 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 19 november in Utrecht.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? 
Lees meer over de training Schrijven voor online »
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseurs Nicole & Mieke beantwoorden al je vragen en geven advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen