Pak online de aandacht van je lezers

13-05-2020 (13:50) - Opleidingen

Online de aandacht pakken, vasthouden en vervolgens overtuigen lukt pas als je weet hoe mensen kijken, lezen en klikken. In de training Schrijven voor online van Beeckestijn Business School leer je te focussen op de eerste woorden die iemand ziet en daarop voort te borduren. Je kruipt bijna letterlijk in de huid van je lezer.
 
"Verhelderende en zeer pragmatische training over effectief schrijven voor online, een must voor iedereen die online communiceert!" – Jeroen van Oijen
 
> Verbeter de kwaliteit en effectiviteit van je online teksten
> Vergroot de vindbaarheid van je online teksten
> Verleid je lezers om te reageren
 

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is onmisbaar voor iedereen die webteksten, blogs of e-mailings schrijft.
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training schrijven voor online >>
 

Praktische informatie

Vanwege het coronavirus worden de trainingen voorlopig via een live-stream gegeven. Binnen alle opleidingen faciliteren we voldoende ruimte voor oefeningen, interactie en discussie.
Duur: 1 dag
Tijden: 09:30 – 16:30
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Startdatum: Startgarantie op 29 mei
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Of heb je vragen m.b.t. het online verzorgen van de training? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen