Pak online de aandacht van je lezers

07-04-2021 (16:21) - Opleidingen

Online de aandacht pakken, vasthouden en vervolgens overtuigen lukt pas als je weet hoe mensen kijken, lezen en klikken. In de training Schrijven voor Online van Beeckestijn Business School leer je te focussen op de eerste woorden die iemand ziet en daarop voort te borduren. Je kruipt bijna letterlijk in de huid van je lezer. Een onmisbare training voor iedereen die webteksten, blogs of e-mailings schrijft.
 
Je leert
• De kwaliteit en effectiviteit van je online teksten te verbeteren
• Persona’s te maken die je echt helpen om betere teksten te schrijven
• Met bewezen neuromarketing principes je lezers te beïnvloeden en te overtuigen
• Je teksten vlotter, actiever en korter maken
• Jouw lezers te verleiden om te reageren
 

Combinatie van e-learning & klassikale training

Als onderdeel van deze training doorloop je 5 e-learning modules. Na afronding van de modules neem je deel aan de klassikale praktijkdag (op locatie of via online classroom). Door de combinatie van e-learning en een praktijkdag heb je na afloop van de training je eerste online teksten al verbeterd.

Nieuwsgierig? Lees meer over de training Schrijven voor Online »
 

Praktische informatie

Duur: e-learning + 1,5 dag
Startdatum: 29 april
Kosten: €965, - all in (excl BTW)
Locatie: Online Classroom
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.