Service excellence als onderscheidende succesfactor

Service excellence als onderscheidende succesfactor

19-08-2020 (10:36) - Opleidingen

Service excellence is het vermogen van organisaties om op consistente wijze enthousiaste klanten met een emotionele binding te realiseren. Dit door ze een persoonlijke en uitzonderlijk positieve beleving te bieden. Een dergelijke excellente klantgerichtheid is dé onderscheidende succesfactor -? zowel in het bedrijfsleven als voor overheids-, zorg- en non-profitinstellingen.
 
De post-HBO opleiding Service Excellence laat zien hoe je dat bereikt vanuit een management- en organisatieperspectief. Raamwerk is het Europese Service Excellence Model. Het beschrijft de consequenties voor luisteren naar klanten, visie, missie en strategie, leiderschap, cultuur, klantbelevingsontwerp, HRM, processen en structuur, sturen op de klant en innovatie. Aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden, oefeningen en theoretische inzichten ontwikkel je?het recept voor service excellence voor jouw eigen organisatie.
 

Aan de slag met je eigen actieplan

De opleiding Service Excellence is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij de service activiteiten binnen organisaties. Je wilt je huidige kennis verbreden en verdiepen en deze graag toepassen in praktijk.

Na afronding van de opleiding:
• Realiseer volledige klantgerichtheid in jouw organisatie
• Kun je het Service Excellence model toe passen
• Heb je je eigen service excellence actieplan geschreven, dat direct geschikt is voor implementatie
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Service Excellence»
 

Til jouw kennis naar een hoger niveau

Locatie: Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Eindhoven, Leusden, Utrecht, Zwolle of Online Classroom
Colleges: 9 colleges van 3 uur
Kosten: €4.140, - all in (excl BTW)
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.