Succesvol aan de slag met adverteren op Facebook & Instagram

12-02-2020 (12:02) - Opleidingen

Adverteren op Facebook & Instagram is voor veel organisaties een onmisbaar marketingmiddel om onder de aandacht te komen bij de doelgroep en om nieuwe klanten te werven. In de training Facebook & Instagram Advertising bij Beeckestijn Business School leer je hoe je binnen deze platforms een goede advertentiecampagne opzet. Van het vaststellen van de doelstellingen van je campagne en de ontwikkeling van je Ad tot de daadwerkelijke plaatsing van je advertenties en het testen, meten en optimaliseren van je resultaat.

> Ontwikkel succesvolle advertentiecampagnes
> Bereik de gewenste doelgroep binnen Facebook & Instagram
> Optimaliseer de ROI van je campagnes

Voor wie is de training bedoeld?
Deze training is bedoeld voor iedereen die meer wil leren hoe je van begin tot eind een succesvolle Facebook of Instagram advertentiecampagne opzet en optimaliseert.
 

Praktische informatie

College: 1 dag
Tijden: 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
Eerstvolgende startdatum: 05 maart
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Facebook & Instagram Advertising»
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke training het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Mieke beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. #kennisdelen