Succesvol aan de slag met adverteren op Facebook & Instagram

21-10-2020 (10:37) - Opleidingen

Adverteren op Facebook & Instagram is voor veel organisaties een onmisbaar marketingmiddel om onder de aandacht te komen bij de doelgroep en om nieuwe klanten te werven.
 
In de training Facebook & Instagram Advertising van Beeckestijn Business School leer je hoe je binnen deze platforms een goede advertentiecampagne opzet. Van het vaststellen van de doelstellingen van je campagne en de ontwikkeling van je Ad tot de daadwerkelijke plaatsing van je advertenties en het testen, meten en optimaliseren van je resultaat.
 

Bereik de gewenste doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer wil leren hoe je van begin tot eind een succesvolle Facebook of Instagram advertentiecampagne opzet en optimaliseert.
 
Na afloop:
> Ontwikkel je succesvolle advertentiecampagnes
> Bereik je de gewenste doelgroep binnen Facebook & Instagram
> Optimaliseer je de ROI van je campagnes
 
Benieuwd naar het complete programma van de training? Lees meer over de training Facebook & Instagram Advertising»
 

Geef je kennis een boost

Datum: 5 november (startgarantie)
Locatie: Online Classroom
Studiebelasting: 10 uur e-learning & 1 dag
Kosten: €785, - all in (excl BTW)
 

Online Classroom

Alle opleidingen en trainingen worden tijdelijk gegeven via de online classroom. Hierbij volg je live de colleges volgens een vast rooster vanuit huis.
Meer kennis en inspiratie opdoen?
 
#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.