Til je digitale marketing kennis naar een hoger niveau

02-12-2020 (10:59) - Opleidingen

Nieuwe technologieën en media leiden tot veranderingen van business modellen, concurrentieveld en klantgedrag. Deze evolutie heeft een serieuze impact op marketing. Er is een groeiende behoefte aan concrete kennis van digital en online marketing.
 
Met de Digital Marketing Academy van Beeckestijn Business School spijker je je kennis van digital marketing in je eigen tijd en op je eigen tempo bij. Je leert een digital marketing strategie te ontwikkelen, zodat je gereed bent voor de toekomst.
 

Actuele digital marketing e-learning

De e-learning is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt of bezig wil gaan houden met digital marketing en snelle kennis op wil doen om beter in te spelen op de snel veranderende markt. Door een combinatie van video’s, quizzen, additionele literatuur en opdrachten voor toepassing leer je veel in een korte tijd.
 
Onderwerpen die aanbod komen:
> Digital Marketing Context
> Customer Experience
> Content en Social media Marketing
> Digital & Social Advertising
> E-mailmarketing
> Usability & conversie
> Search Engine Marketing
> Web analytics
 
Benieuwd naar het complete programma & hoe het werkt? Lees meer over de Digital Marketing Academy»
 

Geef je kennis een boost

Studiebelasting: 10 modules over relevante onderwerpen.
Kosten: €795, - all in (excl BTW), 1 jaar toegang
24/ 7 toegang tot de e-learning
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.