Til je strategische digital marketingkennis naar een hoger niveau

02-06-2021 (15:26) - Opleidingen

Door de opkomst van nieuwe technologieën en nieuwe media is er een groeiende behoefte aan digital marketing professionals. Met de masterclass Digital Marketing Strategie & Leiderschap van Beeckestijn Business School til je je strategische digital marketing kennis naar een hoger niveau met als doel sturing en leiding geven aan de digitale transformatie.
 

Maak jouw organisatie toekomstbestendig

Als digital marketing strateeg kun jij opereren op strategisch niveau, jouw organisatie toekomstbestendig maken, nieuwe businessmodellen ontwikkelen en ervoor zorgen dat er snel kan worden ingespeeld op de veranderende klantbehoeften. Laat je inspireren door topdocenten met ruime praktijkervaring.
 
In 5 dagen:
• Ontdek je de nieuwste digital marketing trends en ontwikkelingen
• Leer je nieuwe marketingtechnologieën op hun waarde te schatten
• Sla je een brug tussen merk bouwen, klantgerichtheid en innovatie\
 
Meer weten over een van deze trainingen of masterclasses? Lees meer over de masterclass Digital Marketing Strategie & Leiderschap »?
 

Praktische informatie

Datum: 12 juli 2021 (onderdeel van de Beeckestijn Summerschool)
Locatie:?Amsterdam, Antwerpen, Leusden, Online Classroom of Utrecht
Studiebelasting: 5 dagen
Kosten: €3.250 all in (excl?BTW)?
 

Maak impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinics bij of download een van de whitepapers. #kennisdelen