Verbeter de performance van jouw website

16-10-2019 (12:14) - Opleidingen

In de training Usability, Experience & Conversie van Beeckestijn Business School leer je hoe je klantinzicht kunt verkrijgen en dit inzicht kunt benutten om de performance en user experience van jouw website te verbeteren. Je leert hoe je met beïnvloedings- en persuasion principes, testen en personalisatie de conversie kunt verhogen en conversiedoelen kunt behalen.
 

Je leert

  • UX onderzoeksmethoden toepassen voor het verkrijgen van klantinzicht
  • De user experience van website(s) te verbeteren
  • De conversie van website(s) te verhogen
  • Beïnvloedings- en verleidingsprincipes toe te passen
  • Testen, analyseren, meten en bijsturen
 
Je leert niet alleen theorie, maar past deze theorie ook meteen toe in de praktijk. Zo maak je meteen al een eerste slag in het verbeteren van de performance van jouw website!
Voor wie is de training Usability, Experience & Conversie bedoeld?
Je bent werkzaam in de online wereld en wilt meer inzicht in usability, online user experience en conversie. Je wilt deze nieuwe kennis en inzichten direct toepassen om de performance van een website te optimaliseren.
 

Praktische informatie

College: 3 dagen, verdeeld over 3 weken
Tijden: 09.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
Startgarantie: 30 oktober in Leusden
Kosten: €2.185,- all in (excl BTW)
 

Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? 
Lees meer over de training Usability, Experience & Conversie »
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis voorlichtingssessie op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseurs Nicole & Mieke beantwoorden al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en post-master niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen & trainingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School