Verhoog de conversie van jouw website

09-06-2021 (15:10) - Opleidingen

Geef je kennis op het gebied van conversie en user experience (UX) een boost! Volg deze zomer de training Conversie & UX fundamentals van Beeckestijn Business School en verbeter het resultaat van je website. In één week volg je de trainingen Google Analytics, Schrijven voor online en Usability, Experience en Conversie. Zo leer met de juiste inzichten, beïnvloedings- en persuasion principes, personalisatie en gebruik van sterke teksten de conversie kunt verhogen en conversiedoelen kunt behalen.
 

Maak jouw organisatie toekomstbestendig

Ben je een (online) marketeer, (online) communicatiespecialist of web analist en wil je aan de slag met conversie optimalisatie? Dan is deze training onmisbaar. Na afloop heb je alle tools in handen om een succes te maken van jouw website.
 
Na 5 dagen kan je:
• De user experience van jouw website verbeteren
• De conversie verhogen
• De kwaliteit van je online beelden en teksten verbeteren

Meer weten over deze training? Lees meer over de training Conversie & UX fundamentals »?

Praktische informatie

Datum: 12 juli 2021 (onderdeel van de Beeckestijn Summerschool)
Locatie: Leusden of Online Classroom
Studiebelasting: 5 dagen in 1 week
Kosten: €2.990 all in (excl?BTW)?
 

Maak impact

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar gratis kennis en inspiratie? Woon een online clinics bij of download een van de whitepapers. #kennisdelen