Word Digital Marketing strateeg en maak echte impact

Word Digital Marketing strateeg en maak echte impact

27-08-2020 (09:00) - Opleidingen

Door de opkomst van nieuwe technologieën en nieuwe media is er een groeiende behoefte aan digital marketing professionals. Professionals die kunnen opereren op strategisch niveau, de organisatie toekomstbestendig kunnen maken, nieuwe businessmodellen kunnen ontwikkelen en ervoor kunnen zorgen dat er snel kan worden ingespeeld op veranderende klantbehoeften.
 
Met de post-master opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap bij Beeckestijn Business School til je je strategische digital marketing kennis naar een hoger niveau met als doel sturing en leiding geven aan de digitale transformatie.
 
“In een korte intensieve periode veel geleerd van inspirerende docenten die met hun voeten in de klei staan.” - Eveline Holla
 

Aan de slag met je eigen actieplan

De opleiding Digital Marketing Strategie & Leiderschap is ontwikkeld voor ervaren en beleidsbepalende professionals die bezig zijn met (online) marketing en de strategische bepaling van het marketingbeleid van een organisatie. Je wordt opgeleid tot een expert op het gebied van digital en online marketing.
• De laatste trends en inzichten uit de praktijk op het gebied van online marketing
• Vertaal de inzichten naar een eigen digital marketingvisie en strategie
• Leer van de beste vakexperts hoe je een digitale winnaar wordt
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Digitale Marketing Strategie & Leiderschap»
 

Til jouw kennis naar een hoger niveau

Locatie: Amsterdam, Antwerpen, Leusden, Utrecht of Online Classroom
Colleges: 22 colleges van 2 uur
Kosten: €5.610, - all in (excl BTW)
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.