Zelf aan de slag met online marketing

09-09-2020 (12:10) - Opleidingen

Wil jij je verder ontwikkelen tot online marketing expert? Mooie plannen ontwikkelen en zelf met de uitvoering aan de gang? Dan is de opleiding Online Marketeer bij Beeckestijn Business School wat voor jou! In 26 colleges ga je zelf actief aan de slag met de belangrijkste facetten van online marketing.
 
“In een korte periode ben ik van een basisniveau naar een gevorderd niveau gegaan in de wereld van online marketing.” - Thijs Joosten

Aan de slag met je eigen actieplan

De expert opleiding Online Marketeer is ontwikkeld voor (young) professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van online en digital marketing. Niet alleen wil je zelf een digital marketing plan kunnen opstellen, maar deze ook als echte online marketing expert tot uitvoer brengen. De opleiding is bijzonder geschikt voor iedereen die zelf graag aan de knoppen wil zitten.

• Je leert de laatste online marketing trends en ontwikkelingen
• Je kunt de resultaten van je website en online campagnes meten, analyseren en bijsturen
• Na de opleiding beschik je over een concreet online marketing plan voor je eigen organisatie
 
Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Online Marketeer»
 

Til jouw kennis naar een hoger niveau

Locatie: Amsterdam, Leusden, Utrecht of Online Classroom
Colleges: 26 colleges van 3 uur
Kosten: €5.085, - all in (excl BTW)
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.