Zelf aan de slag met online marketing

23-12-2020 (12:51) - Opleidingen

Wil jij je verder ontwikkelen tot online marketing expert? Mooie plannen ontwikkelen en zelf met de uitvoering aan de gang? Dan is de opleiding Online Marketeer wat voor jou! In 26 colleges ga je zelf actief aan de slag met de belangrijkste facetten van online marketing. Daarnaast doe je vier Google examens voor nog meer praktische kennis.
 

Meet, analyseer en optimaliseer de resultaten van jouw website

De expert opleiding Online Marketeer is ontwikkeld voor (young) professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van online en digital marketing. Niet alleen wil je zelf een digital marketing plan kunnen opstellen, maar deze ook als echte online marketing expert tot uitvoer brengen. De opleiding is bijzonder geschikt voor iedereen die zelf graag aan de knoppen wil zitten.

> Je leert de laatste online marketing trends en ontwikkelingen
> Je kunt de resultaten van je website en online campagnes meten, analyseren en bijsturen
> Na de opleiding beschik je over een concreet online marketing plan voor je eigen organisatie
 
Benieuwd naar het complete programma? Lees meer over de opleiding Online Marketeer»
 

Praktische informatie

Duur: 26 colleges, 13 dagen (verdeeld over 3-4 maanden)
Kosten: €5.085, - all in (excl BTW)
Locatie: Amsterdam, Leusden, Online Classroom, Utrecht
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.