Zelf met je smartphone een video maken voor professioneel gebruik?

10-04-2019 (11:50) - Opleidingen

Iedereen kan tegenwoordig eenvoudig een video produceren. Maar hoe maak je deze eigengemaakte productie geschikt voor professioneel gebruik? Hoe maak je een storyboard? Wat zijn de verschillende mogelijkheden en hoe publiceer je deze video’s makkelijk en snel online? Het is allemaal mogelijk met slechts één apparaat: jouw smartphone! De wereld van online video is dus binnen handbereik! Wil je weten hoe het werkt en hoe je er alles uithaalt?


Tijdens de 1-daagse training Online video maken van Beeckestijn Business School ga je zelf aan de slag met de productie van een video voor social media. Er wordt kort ingegaan op het maken van een script en een storyboard waarna je dit filmt en monteert met je smartphone. Daarnaast leer je kort hoe je deze effectief kunt plaatsen op relevante social media kanalen. Want je wilt natuurlijk ook dat jouw video bekeken wordt.

Je leert

·      Hoe je een professionele film maakt met je smartphone
·      Wat belangrijk is voor de ontwikkeling van een effectieve en goede film
·      De verschillende stadia van de ontwikkeling van een film: van idee tot realisatie
·      De verschillende filmtechnieken, waaronder beeld, licht en geluid
·      Omgaan met de tools voor de productie en montage van een film
·      Alle facetten om een pakkende video te produceren, van script en storyboard tot het daadwerkelijk filmen, monteren en online plaatsen
 

Voor wie is de training Online video maken bedoeld?

De training is bedoeld voor iedereen die online video professioneel wil inzetten binnen zijn organisatie. Je wilt met eenvoudige middelen en een paar slimme trucs eenvoudig en tegen zeer lage kosten zelf videoclips produceren en monteren voor professioneel gebruik.
Praktische informatie
College: 09:30 - 16:30 uur, incl. lunch
Startgarantie: 17 april in Leusden 
Duur: 1 uur
Kosten: €785,- all in (excl BTW)
Locaties: Leusden, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zwolle
 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.
 
Meer informatie?
Ben je benieuwd of deze training iets voor jou is? Lees meer over de training Online video maken
 

Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.
 
Beeckestijn geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.