Zet communicatie strategisch in binnen jouw organisatie

24-09-2019 (14:12) - Opleidingen

Door de toename van het aantal digitale & sociale media kanalen en communicatieconcepten is er een groeiende behoefte aan professionals met strategische kennis op het gebied van online communicatie. Professionals die de impact van deze veranderingen begrijpen en kunnen vertalen naar innovatieve online communicatie strategieën en concepten.  


Met de post-master opleiding Online Communicatie Strategie & Leiderschap van Beeckestijn Business School til je je?strategische online communicatie kennis naar een hoger niveau met als doel sturing geven aan digitale transformatie. 


Je leert 

  • De laatste trends, kennis en inzichten op het gebied van online communicatie 
  • Een online communicatievisie en -strategie te ontwikkelen voor jouw organisatie? 
  • Je online communicatiestrategie te vertalen naar een concreet online communicatieplan 
  • Hoe je de online communicatiemix zo inzet dat je jouw (online) communicatiedoelstellingen bereikt  
  • Wat de impact is van social en online op merk en reputatie 
  • Je schrijft je?eigen online communicatieplan, direct geschikt voor implementatie.


Voor wie?

Wil je je kennis van online communicatie en management sterk verbeteren, bouwend op de laatste inzichten en modellen… dan spreekt deze opleiding je zeker aan. De opleiding is ontwikkeld voor de verantwoordelijken in de communicatie, strategische communicatie adviseurs, communicatie professionals of zij die dat willen worden. 


Praktische informatie

College: 20 colleges
Tijden: Avondopleiding: 16.30 - 21.30 uur en dagopleiding 09.45 - 17.00 uur (incl. lunch)
Startgarantie: 9 oktober in Leusden
Kosten: €5.610,- all in (excl BTW)


Meer informatie?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is? Lees meer over de post-master opleiding Online Communicatie Strategie & Leiderschap »

 

Advies over opleidingen & trainingen

Twijfel je nog tussen opleidingen of trainingen? Of wil je weten welke opleiding het beste bij jou past? Volg dan een gratis proefcollege op locatie of via een webinar. Wil je liever persoonlijk opleidingsadvies? We helpen je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Onze opleidingsadviseur Nicole beantwoordt al je vragen en geeft advies over jouw opleidingsmogelijkheden. Aan de hand van je carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is.


Over Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.