Zet social media in vanuit strategie

10-03-2021 (12:02) - Opleidingen

Social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube zijn niet meer weg te denken. De ontwikkelingen gaan razendsnel en vragen erom dat je continu je strategie aanpast en de innovaties weet te vertalen naar kansen voor jouw organisatie. In de post-HBO opleiding Social Media van Beeckestijn Business School leer je vanuit strategie social media zo in te zetten dat het een waardevolle bijdrage levert aan je doelstellingen.
 

Voor wie is deze opleiding interessant?

Als je je huidige kennis wilt verbreden en verdiepen en dit graag wil toepassen in de praktijk, dan is deze opleiding wat voor jou. Tijdens deze opleiding word je een volwaardig gesprekspartner en een deskundige op het gebied van social media.

Leer in 11 dagdelen:

> De laatste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van social media
> Hoe je je social media mix optimaal in kunt zetten
> Je eigen social media plan ontwikkelen en implementeren

Benieuwd naar het complete programma van de opleiding? Lees meer over de opleiding Social Media»
 

Geef je kennis een boost

Startdata: 24 maart & 22 april
Locatie: (afhankelijk van de dan geldende maatregelen) Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Leusden, Utrecht, Zwolle of Online classroom
Studiebelasting: 11 dagdelen
Kosten: €4.140,- all in (excl BTW)
 

Online Classroom

Alle opleidingen en trainingen worden momenteel gegeven via de online classroom. Hierbij volg je live de colleges volgens een vast rooster vanuit huis.
 

Meer kennis en inspiratie opdoen?

#kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Beeckestijn Business School. Als opleider op het gebied van digital, marketing, cx, data & communicatie verzorgt Beeckestijn regelmatig online clinics. Ook publiceert Beeckestijn regelmatig nieuwe whitepapers. Deze clinics en whitepapers voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden.