5e editie Digital Dinner Amsterdam in De School

22-09-2016 (19:59) - Powered by

Wat hebben de toekomst van de gehaktbal, interactieve installaties en satelliet technologie met elkaar gemeen? Het is een greep uit de 5 verschillende ‘Side Projects’, inspirerende projecten waarover creatieven op 6 oktober vertellen, tijdens Digital Dinner Amsterdam.

Het diner staat ieder jaar in het teken van creativiteit en technologie. Zo’n 120 senior creatieven, design directors en strategen van vooraanstaande digitale bureaus, start-ups en merken ontmoeten elkaar. Met als enige doel om inspiratie op te doen en van elkaar te leren.

inspirerende side projects
De creatieven die tijdens deze jubileumeditie presenteren zijn Matthew Young (Penguin Random House), Martijn van Dam (Momkai), Ville Himberg (Reaktor), Thijs Biersteker en Bas van de Poel. Zij zullen tot de verbeelding sprekende projecten laten zien die ze naast hun werk doen. Moderators van de avond zijn Dick Buschman (ACHTUNG! mcgarrybowen) en Bert Hagendoorn.

Restaurant De School
De locatie voor deze jubileumeditie is een combinatie van creatieve en culturele broedplaats, waar je ook nog eens fantastisch kunt eten: het sinds begin dit jaar geopende restaurant De School. Elk jaar is het diner vooraf uitverkocht. De meeste plaatsen zijn inmiddels bezet, maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar via www.digitaldinneramsterdam.nl

Digital Dinner Amsterdam is een initiatief van Emerce, in samenwerking met Bert Hagendoorn, ACHTUNG! mcgarrybowen en Dutch Digital Design. Friends zijn Made.For.Digital, Code d ‘Azur, Bob Mayata, Merten Snijders en Pop The Campaign.