Creative Director of Design van Microsoft komt naar Amsterdam

05-11-2018 (19:12) - Powered by

Pentawards Live heeft met Microsoft de vierde internationale spreker voor 13 februari 2019 bekendgemaakt. Kevin Marshall, het creatieve brein van Microsoft, wordt toegevoegd aan het inmiddels imponerende conferentieprogramma. De organisatie voegt daad bij het woord door een podium te bieden aan internationale packaging design guru’s uit uiteenlopende sectoren.


Kevin Marshall de man achter het succes van Microsoft

Kevin Marshall, Creative Director of Design, Global Packaging and Content, leidt een internationaal designteam en is verantwoordelijk voor de visie en creatieve strategie van de wereldwijde verpakkingslijn van Microsoft. Producten die binnen zijn portfolio vallen zijn o.a. Surface, XBOX, Hololens en PC Hardware.

“Today’s consumers expect intuitive, connected product journeys and well-crafted packaging is one of a brand’s most vital assets in creating meaningful and lasting consumer relationships” – Kevin Marshall.

 

internationale top op het gebied van packaging design 

Kevin Marshall is de vierde internationale design guru die is toegevoegd aan de line-up. Eerder pakte de organisatie al uit met de bekendmaking van PepsiCo, Kellogg Company en Johnnie Walker (Diageo). Zij delen hun insights, lessons en strategie live op het podium. Tijdens deze inspirerende sessies worden verpakkingsprofessionals uitgedaagd over de grens te denken en out of the box te gaan. De ticket sale is reeds van start gegaan.


Pentawards Live vindt plaats op 13 februari 2019 in de Passenger Terminal Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.pentawardslive.nl.