Dutch Digital Day 2019 komt eraan!

06-02-2019 (15:12) - Powered by

Het thema van de 5e editie van Dutch Digital Day 2019 is 'Meet you on the other side': achter iedere grotere verandering schuilt grote nieuwsgierigheid en leiderschap. Dit wordt aangejaagd door een geheime kracht want veranderaars, vernieuwers en oplossers werken achter de schermen.


Eén keer per jaar is het tijd om te schitteren, te delen en te applaudisseren. En dat kan op 21 juni 2019 bij Dutch Digital Day. Geen verhalen over trends, maar een dag van inspiratie, innovatie, en ontredderend mooie toepassingen van onder meer digital. 


Tijdens de voorgaande edities hebben niet de minste sprekers op het podium gestaan. Bas Ording (ex-Apple en nu Tesla), Sam Hashemi (UX NASA), Christiaan Triebert (Bellingcat), Nell Watson, Tim Houter (Hardt), Neil Harbisson & Joshua Davis. De dag wordt ook dit jaar weer gemodereerd door niemand minder dan Jim Stolze. De komende weken zullen de sprekers aangekondigd worden.


Tickets

Uitvinders, veranderaars, vernieuwers, oplossers, talent en makers: zorg dat je deze dag van inspiratie en innovatie meemaakt. Kaarten voor Dutch Digital Day op 21 juni a.s. bij Undercurrent in Amsterdam zijn vanaf verkrijgbaar. Klik hier voor je ticket.