Expand zoekt Senior SEO Consultant

06-06-2017 (17:02) - Powered by

Als Sr. SEO-consultant wijs je onze klanten de weg in de wondere wereld der zoekmachines. Je kent de route naar de eerste pagina van Google op je duimpje, en daardoor ben je goud waard voor klanten als Marlies Dekkers, TomTom, Rituals en Triumph Motorcycles. Door jouw adviezen en enthousiasme worden je collega-consultants elke dag beter.


Je hangt je jas op, je haalt een bakkie en…

…er staat een livegang gepland. Voor een grote opticien is er een volledig nieuwewebshop gebouwd. Jij gaat, samen met je jonge collega, checken of alles strak staat op SEO-gebied. Alle redirects staan klaar, maar de site blijkt nog op no index te staan. Je belt snel met de bouwer om ervoor te zorgen dat dit op het laatste moment gefixt wordt. Gelukkig ben je net op tijd, waardoor er geen autoriteit verloren gaat. Je bent de held van de dag. ’s Middags ga je langs bij TamTam, onze zus. Voor een krantenuitgever gaan zij een nieuwe website maken waarop ze abonnementen van alle kranten gaan aanbieden. Ze hebben flinke concurrentie van andere partijen, dus je hebt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan. Op basis daarvan bepaal je, samen met de UX- designer, de sitestructuur. Hij ziet er goed uit! Morgen ga je bij de klant langs om hem toe te lichten.


Wanneer dans je op de tafels?

Als het verkeer naar de site van een klant door het dak gaat, doordat je ze met jouw adviezen naar de bovenste plaatsen in Google hebt gebracht


Wat breng je mee?

Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding;

Je hebt drie jaar ervaring in de SEO-wereld;

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend. Met een goede beheersing van Duits en/of Frans scoor je extra punten;

Je bent analytisch, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig en pro-actief;

Je hebt een winnaarsmentaliteit. Je wordt elke dag beter omdat je dat zelf wilt. Wij geven jou de handvatten, de kar trek je zelf; indien nodig geven we een zetje mee.


Van ons, voor jou.

Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden.
Denk aan:

Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;

Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling en een pensioenplan;

De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken;

Een NS-Business Card;

Lekker en gezond eten;

Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;

Een laptop;

Een telefoon.


Wij zijn Expand,

een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. Onlangs eindigden we als finalist voor de Ernst&Young Entrepreneur of the Year Award en de Rotterdamse Ondernemersprijs. Sinds 2011 winnen we elk jaar de FD Gazellen award en we zijn in de Deloitte Technology Fast50 opgenomen. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!


Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.


Meer weten?

Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Of klik hier om direct te solliciteren.