Inzenden SpinAwards van start

01-02-2017 (22:31) - Powered by

De  aanloop naar de negentiende editie van de SpinAwards is begonnen. Tot en met vrijdag 28 februari kunnen Nederlandse en Belgische bureaus, producenten en opdrachtgevers hun beste digitale werk inzenden. Op 20 april is de grote uitreiking tijdens de SpinAwards Night in Het Sieraad te Amsterdam.


nieuwe categorieën

Dit jaar zijn er drie nieuwe categorieën in het leven geroepen bij de SpinAwards: De categorie ‘E-Commerce’ beloont digitale winkelconcepten die uitblinken in een nieuwe creatieve aanpak en de speciale SpinAward ‘User Experience’ Award is een prijs voor vernieuwende gebruikservaringen die verder gaan dan gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast komt er een speciale award ‘Digital Celebrity’.


trots
Vakjury Stichting SpinAwards is er trots op dat ook dit jaar weer tientallen juryleden het werk van hun vakgenoten gaan beoordelen. Zo zal Omar Kbiri van VEED Festival zijn kennis inzetten voor de categorie ‘Next TV & Film’. Paul Manuel, één van de oprichters van DEPT Agency, zal zijn mening geven als juryvoorzitter in de categorie ‘Website’. Antoinette Hoes van Wunderman is dit jaar juryvoorzitter voor de categorie ‘Digital Campaign’.


Inspiration Day en SpinAwards Night

De genomineerde inzendingen worden op 30 maart door de deelnemers persoonlijk toegelicht aan de jury op de Inspiration Day. Op 20 april worden op de SpinAwards Night de winnaars van 2017 bekendgemaakt.


delen is het antwoord

Digitaal denken als mentaliteit De SpinAwards willen het digitale denken in Nederland en België verder brengen. Daartoe bekroont de Stichting SpinAwards elk jaar het beste, meest inspirerende digitale werk van dat jaar. Stephan Fellinger, bestuursvoorzitter Stichting SpinAwards: 'Digitaal denken als mentaliteit is essentieel voor organisaties die willen groeien. Het gaat daarbij niet alleen over hoe je technologie toepast, maar vooral ook hoe je die technologie combineert met creativiteit. Door met elkaar te delen hoe je dat succesvol doet, helpen we elkaar te groeien.'

Inschrijven kan hier.