MassiveMusic Amsterdam zoekt financieel administratief talent

07-07-2019 (16:00) - Powered by

MassiveMusic Amsterdam is op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. In deze functie is je eerste en belangrijkste taak de boekhouding van MassiveMusic en aanverwante BV’s. Je verricht je werkzaamheden onder leiding van de Financial Controller. Naast de boekhouding word je ingezet bij diverse overige werkzaamheden waar nodig. De sfeer is informeel, met veel ruimte voor eigen initiatief. 
 
 
Functie: Financieel Administratief Medewerker 
Vanaf: 1 september (of eerder indien mogelijk)
Uren per week: 40 (fulltime)
 

Over ons

MassiveMusic is een van de meest toonaangevende creatieve muziekbureaus ter wereld, met vestigingen in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Los Angeles en Tokio. Overtuigd van de universele kracht van muziek, opereert het bedrijf op het zakelijke en creatieve snijvlak tussen muziek en merken. MassiveMusic produceert en componeert voor branding, advertising en broadcast producties. Het ontwikkelt muziekstrategieën voor global brands, levert music searches en licensing diensten, creëert innovatieve muziekactivaties, scout talent - en organiseert af en toe een onvergetelijk feestje. De passie voor muziek heeft niet alleen tot een prijswinnende reputatie geleid, maar ook tot een dynamisch bedrijf dat middenin de huidige muziekindustrie staat. 
 

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. In deze functie is je eerste en belangrijkste taak de boekhouding van MassiveMusic en aanverwante BV’s. Je verricht je werkzaamheden onder leiding van de Financial Controller. Naast de boekhouding word je ingezet bij diverse overige werkzaamheden waar nodig. De sfeer binnen ons bedrijf is informeel, met veel ruimte voor eigen initiatief. 
Wat we in jou zoeken? Je houdt net zoveel van muziek als cijfers. Bij vakken als wiskunde en economie haalde je altijd negens. Zonder te leren en zonder af te kijken. Jouw motto is "an invoice a day, keeps the doctor away”, maar je wordt net zo warm van programma's als Exact en Excel als van een gitaarsolo van Prince.
 
Tot je takenpakket behoren o.a:
- Debiteurenadministratie
- Crediteurenadministratie
- Werkzaamheden t.a.v. diverse belastingen
- Voorbereiding maandelijkse rapportages en jaarrekeningen
- Administratieve ondersteuning van accountmanagers en producers
 

Waar?

Het hoofdkantoor van MassiveMusic is gevestigd in de A’DAM Toren in Amsterdam.
 

Eisen

- Je hebt grote affiniteit met muziek.
- Je hebt een afgeronde MBO of HBO -opleiding in een financiële richting.
- Je hebt, bij voorkeur, 1 á 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
- Je bent accuraat, zelfstandig, pro-actief en kunt tegen een beetje stress.
- Ervaring met boekhoudprogramma Exact Online is een pré.
- Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 

Contact

Geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk en stuur, in ieder geval vóór 15 augustus, je motivatie en CV naar Tessel Kalf, via tessel@massivemusic.com. Hoe eerder wij weten dat jij de geschikte kandidaat bent, hoe beter!