Packaging Innovations 2018 brengt experts en bezoekers samen

22-03-2018 (13:46) - Powered by

Packaging Innovations 2018 organiseert op 10, 11 en 12 april twee events waarbij bezoekers zich gratis voor mogen aanmelden en waarmee ze de kans maken experts uit het veld te ontmoeten.  

 

Samen met European Co-Packers Association (ECPA) wordt er woensdagochtend 11 april een Meet & Greet event gehouden, waarbij de kansen met co-packing in kaart worden gebracht. Daarnaast gaat Packaging Innovations samen met Empack samenwerken met de Kamer van Koophandel (KvK) en Enterprise Europe Network om een B2B Matchmaking event te organiseren. 

 

what can co-packing do for you?

Flexibele productie, korte time-to-market en verpakkingsvarianten op maat. Het zijn allemaal cruciale succesfactoren bij een productlancering. Evenals special editions, sales promotions of line-extensions. Gelukkig staat o.a. een brand owner hier niet alleen voor en zijn er talloze gespecialiseerde experts die de flexibiliteit en slagkracht van het merk of bedrijf helpen vergroten. Speciaal voor deze doelgroep hebben Packaging Innovations en ECPA de ECPA Meet & Greet georganiseerd. Het event vindt plaats op 11 april vanaf 11.30, en is alleen te bezoeken op aanvraag. 


Het event wordt geopend door Peter Nieuwkerk, voorzitter van ECPA. Hij gaat vertellen wat co-packers allemaal kunnen doen. Hierop volgend vinden er vanaf 12:00 1-op-1 ontmoetingen plaats waarbij de bezoeker de kans krijgt om zijn of haar project voor te leggen aan één van de aanwezige professionele co-packers. 

 

verpakkingsoplossing of probleemstelling voorleggen 

Op 11 en 12 april vindt het B2B Matchmaking event plaats op de beursvloeren van Packaging Innovations en Empack. Het matchmaking event vormt een digitaal platform waarop exposanten en bezoekers van zowel Empack als Packaging Innovatins zich kunnen inschrijven. Na inschrijving worden de bezoekers aan exposanten gekoppeld voor een B2B matchmaking sessie van 20 tot 30 minuten. 


Rowdy van den Nieuwenhuizen namens de Packaging Innovations-organisatie. “Bezoekers zijn op zoek naar de nieuwste verpakkingsoplossingen voor zijn of haar project. Daarbij is het vaak niet direct duidelijk welke expert, exposant of misschien welke bezoeker diegene van het juiste antwoord kan voorzien. Het B2B Matchmaking event speelt hier perfect op in door de link tussen de probleemstelling van de bezoeker en de mogelijke oplossingen van de expert te leggen."


Het matchmaking event wordt voor Packaging Innovations bezoekers op 11 en 12 april georganiseerd en kan plaatsvinden tussen 14:00 en 17:00. Inschrijven is noodzakelijk.