PowerFlower helpt goede doelen

23-02-2017 (20:10) - Powered by

Cliniclowns, Spieren voor Spieren en de Kindertelefoon zijn enkele van de dertig goede doelen die zich hebben aangesloten bij de Stichting PowerFlower.  Stichting PowerFlower steunt goede doelen in Nederland en helpt deze organisaties om de noodzakelijke donaties binnen te halen.


virtueel boeket
PowerFlower maakt het mogelijk een ‘digitaal bloemetje’ te sturen ter waarde van €5, €10, €15 of meer. Als bedankje, felicitatie of gewoon zomaar. De ontvanger krijgt een virtueel boeket met een persoonlijk bericht en kan het gegeven bedrag doneren aan een goed doel naar zijn of haar keuze op de website van Stichting PowerFlower, www.powerflower.nl. 


BN-ers

Bekend Nederland zet zich inmiddels ook in voor het ‘geven van een goed gevoel’ met Stichting PowerFlower. Remy Bonjasky, Tom Coronel en Jaap Stockmann zijn enkele prominenten die PowerFlower een warm hart toedragen. Zij  stellen zich samen met Tomeloos in om het digitale boeket onder de aandacht te brengen voor de goede doelen die zich hebben aangesloten bij dit initiatief.