RED alert 2020 en FONK50: nu aanmelden

08-05-2020 (16:43) - Powered by

De redactie van FONK kondigt het veldwerk aan van de 26e editie van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek. Welke bureaus hebben de meest tevreden opdrachtgevers en waarom?  De uitslagen van het onderzoek (veldwerk Multiscope) verschijnen in het najaar in de jaaruitgave Red Alert 2020 èn natuurlijk is er ook weer de bekende sneak peek in FONK mèt de FONK 50 Beste Bureaus 2020.
 
De jaaruitgave verschijnt niet alleen in print, maar ook als digitale uitgave en wordt verspreid onder de lezers van FONK magazine en fonkonline en vindt jaarlijks ook zijn weg naar de Top 500 marketing organisaties van Nederland. Reden genoeg dus om in te tekenen op de 26e editie van het klanttevredenheidsonderzoek. Naast deelname aan het onderzoek kun je ook intekenen op een bureaupresentatie in het RED Alert 2020.


early bird 

Kies voor deelname aan het onderzoek of kies voor een presentatie in het RED alert 2020. Snelle beslissers maken gebruik van het early bird tarief en profiteren van een aantrekkelijke korting. Zij betalen voor een bureaupresentatie van 4 pagina’s €1.850 in plaats van €2.250. Alleen deelnemen aan het onderzoek kan ook. De kosten hiervan zijn voor alle bureaus bereikbaar. De prijs voor deelname aan het onderzoek is 75 euro.


aanmelden

Wil je deelnemen aan het onderzoek of wil je jouw deelname combineren met een bureaupresentatie? Maak je keuze en meld je aan via deze link. Je ontvangt dan de formulieren die je nodigt hebt voor deelname aan het onderzoek en/of je bureaupresentatie.