RED alert 2021 en FONK100: nu aanmelden!

21-05-2021 (16:24) - Powered by

FONK kondigt het veldwerk aan van de 27e editie van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek. Welke bureaus hebben in 2021 de meest tevreden opdrachtgevers en waarom? De uitslagen van het onderzoek (veldwerk Multiscope) verschijnen in het najaar in de jaaruitgave Red Alert 2021 èn natuurlijk is er ook weer de bekende sneak peek in FONK met dè  FONK100 Beste Bureaus 2021.
 
De jaaruitgave verschijnt niet alleen in print, maar ook als digitale uitgave en wordt verspreid onder de lezers van FONK magazine en fonkonline en vindt jaarlijks bovendien zijn weg naar de Top 500 marketing organisaties in Nederland. Reden genoeg dus om in te tekenen op de 27e editie van het klanttevredenheidsonderzoek. Naast deelname aan het onderzoek kun je ook intekenen op een bureaupresentatie in het RED Alert 2021.
 

early bird

Kies voor deelname aan het onderzoek of kies voor een presentatie in het RED alert 2021. Snelle beslissers maken gebruik van het early bird tarief en profiteren van een aantrekkelijke korting. Zij betalen voor een bureaupresentatie van 4 pagina’s €1.850 in plaats van €2.250. Alleen deelnemen aan het onderzoek kan ook. De kosten hiervan zijn voor alle bureaus bereikbaar: de prijs voor deelname aan het onderzoek is 85 euro.
 

aanmelden

Wil je deelnemen aan het onderzoek of wil je jouw deelname combineren met een bureaupresentatie? Maak je keuze en meld je aan via deze link. Je ontvangt dan de formulieren die je nodigt hebt voor deelname aan het onderzoek en/of je bureaupresentatie.