Snelgroeiend Shoq zoekt reclame talenten

01-09-2017 (09:00) - Powered by

Shoq is een snelgroeiend digitaal reclamebureau. Een reclamebureau die niet alleen reclamecampagnes bedenkt maar ook alles in huis ontwikkelt. Dit Amsterdamse bureau is lean & mean, meer reclame impact met minder middelen. Creative director Alexander Kosman: ‘Merken van nu vragen om snelle en slimme campagnes terwijl er ook minder budget is. Hierdoor moeten we als bureau onze mindset en werkwijze veranderen’. Shoq werkt met tal van nationale en internationale merken, zoals Libresse, Bertolli, VSM, Calvé, AXE, Albelli, Ben & Jerry’s, Le Boeuf en Flora.


Start loving your job

Maar wil Shoq sneller, efficiënter en slimmer blijven, dan is extra talent op de werkvloer noodzaak, vertelt Kosman. ‘Ons team vraagt veel van elkaar, maar we zijn ook informeel, ambitieus en hebben een uitgesproken passie voor reclame en we staan als een blok voor het succes van ons bedrijf. Kosman vervolgt: ‘We zijn opzoek naar een Business Developer/Accountmanager, Art Director, Creative producer en een Studio Manager.’ 


Shoq zoekt een

Business Developer/Account manager: Onze ideale Business Developer /Accountmanager weet van bestaande relaties key accounts te maken en creëert nieuwe business met een eigen pipeline. Je bent het gezicht van Shoq en zet ons op de kaart. Je analyseert en adviseert onze klanten in groeimogelijkheden en optimalisatie. De online marketingwereld van Fast Moving heeft geen geheimen voor je. Je draagt veel verantwoordelijkheden en bent daardoor direct één van de grondleggers voor het succes van het bedrijf en het project. Omdat onze sfeer informeel is, zijn we niet op zoek naar een stille muis of stijve stropdas. 


Art Director
: Je bent medeverantwoordelijk voor de creatieve visie van Shoq. Samen met het team draag je zorg voor het winnen van pitches, awards en begeleid je van begin tot eind de productie en bewaak je het creatief concept. Je bent een autoriteit op digital design, content, typografie, interactive, design en concept en je bent een kei in illustreren en designen. Het is belangrijk dat je bij onze digitale projecten op de hoogte bent van nieuwe technische en spraakmakende trendsettende ontwikkelingen. Klanten en stakeholders overtuigen, gaat je makkelijk af.


Creative Producer
:
Je draagt de verantwoordelijkheid voor het produceren van de online campagnes. Het is een pré dat je op de hoogte bent van alle online processen, je netwerk up-to-date is en je ervaring hebt met meerdere aspecten dan alleen maar video. Denk aan webdesign, animaties, banners, illustraties, interactieve -en 360 video, merchandise, billboards, keyvisuals. Je bent de spil in het productieproces.


Studio Manager
: De Studio manager is onze redder in nood en assisteert Project Management en Productie. Je zorgt ervoor dat de processen soepel verlopen. Dit betekent onder meer optimalisatie workflow, agenda beheer, faciliteren van meetings, eerste contact naar buiten toe, zorgen voor een gemotiveerde werk cultuur, ad hoc projecten oppakken en oplossen en legal/ contracten samenstellen, documenteren. Ook de administratieve afhandeling van ons werk behoort tot het takenpakket.


Meer informatie & reageren

Wil je meer over ons weten, bekijk hier ons werk, ons team en de vacatures. Enthousiast? Mail naar info@shoq-studio.nl