The Best of Global Digital Marketing terug in Nederland

31-05-2017 (15:31) - Powered by

The Best of Global Digital Marketing is terug! Op 13 juni vindt dit event plaats, gebaseerd op de analyses van de beste marketingcampagnes van afgelopen jaren. De sprekers van dit jaar – Europese top marketingexperts– praten je door meer dan 20 zeer succesvolle digital marketingcases.


Elke case wordt grondig geanalyseerd – de campagnemakers zijn geïnterviewd en ook de resultaten zijn bekend en worden gedeeld. Het doel van het event is om de aanleiding, opzet, inhoud en de resultaten van de campagnes te delen, niet alleen maar wat leuke video’s laten zien.

kritische succesfactoren
Tijdens elke case komen de kritische succesfactoren aanbod en worden de belangrijkste learnings gedeeld. The Best of Digital Marketing heeft al in meer dan 30 steden over de hele wereld aan populariteit gewonnen – steden als Singapore, Moskou, Istanbul, Johannesburg, Madrid, Shanghai ect gingen ons voor.

voor wie?

The Best of Digital Marketing richt zich voornamelijk op de marketing managers, communicatie managers, account managers, online marketeers en strategische planners van organisaties en van bureaus – eigenlijk op iedereen wiens taak het is om digitale marketing te integreren in de marketingactiviteiten van de organisatie. 

 waarom je dit niet wil missen
* Internationale award winning cases
* 6 PE punten for NIMA & Thuiswinkel-eAcademy
* B2B en B2C, profit & non profit cases
* Inspiratie voor je eigen cases
* Cases zullen behandeld worden van begin tot eind

Voor meer informatie of inschrijven, klik hier.