Waarom Van Santen Netwerk iedereen een harmonieus 2017 toewenst

22-12-2016 (15:57) - Powered by

Traditiegetrouw heeft Van Santen Netwerk een inspirerende thematische kerstwens de wereld in gestuurd. Voor eigenaar Christian van Santen is verbinding het komende jaar belangrijker dan ooit.  “Samen bereiken we meer.”


Van Santen Netwerk wenst iedereen een harmonieus 2017. Om de boodschap kracht bij te zetten is een aanstekelijke muzikale animatievideo gemaakt. Met harmonie wil het bureau tegenwicht bieden aan alle onrust. “Alleen door samen te werken kunnen we instabiliteit het hoofd bieden. Juist nu moeten mensen de handen 
 

nieuwe dimensie aan samenwerkin
g
Verbinden zit in het DNA van Van Santen Netwerk. Het bureau heeft zijn innige samenwerking met creatieven, strategen, ontwikkelaars, content makers en online specialisten een nieuwe dimensie gegeven. Van Santen: “In plaats van los-vaste relaties gaan we voor partnerships en redeneren we vanuit kracht en mogelijkheden. Netwerken is niet zomaar een paar mensen bij elkaar brengen. Netwerken is mensen bijeen brengen die ideeën hebben en mogelijkheden zien. In een constant veranderende wereld zijn nieuwe denkbeelden noodzakelijk en moet je vrijelijk kunnen creëren. Daarom hebben we de dynamiek in ons netwerk verder vergroot en koppelen we disciplines aan elkaar van wie geen mens vermoedde dat ze elkaar zouden versterken. Zo word je samen meer.”
 
 
steun voor The Residents
Deze filosofie is er de reden van dat Van Santen Netwerk met zijn kerstwens een lans breekt voor het project The Residents van het Residentie Orkest. Scholieren uit Haagse ‘krachtwijken’ krijgen een instrument in bruikleen en worden begeleid door een professionele docent. Het project biedt leerlingen een fantastische kans om hun talent te ontwikkelen en samen iets moois te bereiken. In muzikaal en sociaal opzicht.
 
Van Santen: “Je wint alleen als je anderen helpt te winnen.”
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.