With great power comes great responsibility

11-04-2017 (18:54) - Powered by

Dutch Digital Day wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door branchevereniging Dutch Digital Agencies. DDA brengt een ode aan de helden, oftewel de digital heroes die iedere dag veranderingen teweegbrengen.


Batman rekende af met the Joker. Luke Cage ving honderden kogels in zijn strijd tegen corruptie. Nu is het aan alle digitale helden. Met “great power comes great responsibility” roept DDA alle digital heroes op voor hoog beraad op 30 juni! In een tijd van alternative facts, naderende vloedgolven en vergaande vrijheidsverwaarlozing is er nog meer reden om impact te maken. Dat vereist buiten de kaders kijken en risico’s nemen. 


sprekers

Dutch Digital Day 2017 zal draaien om de impact van digitale superkrachten. Het wordt een dag van inspiratie, innovatie, en ontredderend mooie toepassingen van digital. Dit jaar kunnen we de eerste sprekers aankondigen: Yu-Kai Chou (Gamification Expert die middels gamification positieve impact wil maken) en Mandy Smith (Papersmith - die haar creativiteit inzet voor een goed doel). De dag wordt gemodereerd door Jim Stolze.

Tickets nù available!