25e editie Brabantse Bonk-awards lanceert promotievideo

08-06-2021 (14:49) - Prijzen

Dit jaar worden voor de 25e keer de Bonk-awards uitgereikt in het kader van Communicatieprijs Brabant. Ter promotie van deze regionale award-show heeft onze nieuwe hoofdsponsor GIG Creative Film Production een indrukwekkende promotievideo gemaakt, een 1917-spinoff.
 
De Bonk is onderverdeeld in zes categorieën, gekozen door een vakjury. Naast de zes Bonken zijn er nog twee Bonken te verdelen: de Super Bonk en de Publieks Bonk. Waarbij de Super Bonk uitgereikt wordt door de vakjury, deze bepaald het allerbeste werk van 2020. Tijdens de prijsuitreiking krijgen de categoriewinnaars de kans om hun case live te pitchen. Alle aanwezige leden kiezen hieruit vervolgens de allerbeste case van het jaar.
 
Op 11 juni 2021 sluit de inzendtermijn voor cases, 2 juli 2021 is de deadline voor het aanleveren van tastbaar materiaal, en 16 september 2021 is de prijsuitreiking van de Communicatieprijs Brabant. Communicatieprijs Brabant/De Bonk is een initiatief van CommunicatieClub Bourgondië, de regionale beroepsvereniging voor communicatieprofessionals in Brabant.