Coolblue klantvriendelijkste bedrijf van Nederland

17-11-2020 (14:03) - Prijzen

Consumenten vinden Coolblue het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Op de tweede plaats staat Burgers' Zoo, gevolgd door online winkelketen zooplus. CliniClowns is uitgeroepen tot het klantvriendelijkste goede doel. Dat blijkt uit een onafhankelijk onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland, van MarketResponse.
 
Voor de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland kunnen organisaties zich niet aanmelden of klanten laten stemmen. Ieder groot, landelijk bedrijf in Nederland doet automatisch mee. De winnaar wordt bepaald op basis van onafhankelijk, online onderzoek onder Nederlandse consumenten dat al sinds 2007 wordt uitgevoerd. Voor deze editie zijn 50.779 waarnemingen opgehaald van 369 bedrijven verdeeld over 9 verschillende branches.
 
Het is voor Coolblue de derde keer dat het door het publiek uitgeroepen wordt tot het klantvriendelijkste bedrijf. In 2017 en 2018 won de retailer ook al de titel. De volledige uitslag van de verkiezing van het klantvriendelijkste bedrijf is hier te vinden.