Digital Natives wint European Design Award

03-06-2016 (15:36) - Prijzen

Digital Natives heeft  afgelopen week een European Design Award in de wacht gesleept. Daarnaast is het bureau genomineerd voor onder andere twee SpinAwards en een Dutch Interactive Award. 

 
De European Design Award hwerd gewonnen met het idee en uitvoering voor de dagelijkse nieuws- en opiniesite Vrij Nederland. Door middel van scrummen, enquêtes en interviews met de lezers van Vrij Nederland, drie experimenten en verschillende data-analyses heeft Digital Natives een nieuw digitaal platform ontworpen. Dit leverde ook een SpinAward nominatie op. Tim de Gier, Product Owner van Vrij Nederland, zei: “Digital Natives heeft voor ons een architectuur en methode neergezet waar we nog jaren mee vooruit kunnen.” 
 
Digital Natives ontwikkelt digitale platforms en diensten voor voorwaarts denkende bedrijven. De oprichters zijn al vanaf 15-jarige leeftijd bezig met het programmeren van websites en het opzetten van eigen ondernemingen. De combinatie van liefde voor het internet en de kennis over de technologie gepaard met de heersende ondernemersdrang maakt hen de experts binnen het vakgebied.